Inwestycje Zagraniczne w Polsce
31-05-2017

Przegląd prasy

Jan Chadam zrezygnował ze stanowiska prezesa zarządu Polskie LNG

Jan Chadam złożył rezygnację ze stanowiska prezesa zarządu Polskie LNG - poinformował Gaz-System w komunikacie.

"Zmiana wchodzi w życie z dniem 1 czerwca" - podała spółka.

Do czasowego wykonywania czynności prezesa została delegowana przewodnicząca rady nadzorczej, Izabella Łyś-Gorzkowska.

Gaz-System jest właścicielem spółki Polskie LNG, powołanej do budowy terminala skroplonego gazu ziemnego LNG w Świnoujściu. (PAP Biznes)

Czytaj oryginalny artykuł
źródło: 2017-05-31

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. BiznesPolska Media Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Komentarze wulgarne lub niezgodne z polskim prawem zostaną usunięte.
31-05-2017